Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πολη και Ζωη

Με κεντρικό σύνθημα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΩΡΑ ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για την παράταξη «Πόλη+Ζωή». Σήμερα το μεσημέρι και σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων για τις εκλογές του Νοεμβρίου στον δημοτικό κήπο.

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης παρουσία πλήθους πολιτών ανακοίνωσε το μεγαλύτερο τμήμα του ψηφοδελτίου, που απαρτίζεται από ικανούς και καταξιωμένους δημότες – ενεργούς πολίτες με αξίες και ιδανικά και κοινό σκοπό να κάνουν την πόλη τους καλύτερη.
Στην ομιλία του ο κ. Χαρακίδης τόνισε...
... μεταξύ άλλων: “Διεκδικούμε να εκφράσουμε το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα για αλλαγή στο Δήμο. Εξάλλου εμείς το δημιουργήσαμε το 2006 και το γιγαντώσαμε με την πολιτική μας παρουσία μέχρι σήμερα. Έτσι είμαστε βέβαιοι, χωρίς καμία έπαρση, ότι θα είμαστε πρώτοι την πρώτη Κυριακή και νικητές την δεύτερη. Δηλώνουμε όμως ότι την επόμενη μέρα δεν θα μας χωρίζει τίποτε με όσους πραγματικά ήθελαν την αλλαγή, προσδοκώντας την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δράμας και των Δραμινών.
Θα συνεργαστούμε με όλους που το επιθυμούν, γιατί θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τη Δράμα που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.”
Οι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:






http://karakaxadra.blogspot.com/2010/09/blog-post_6249.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου